Ο σύμβουλος επιχειρήσεων αποτελεί το κομμάτι του παζλ ανάμεσα σε εσένα, την επιχείρηση σου και την αγορά, μια από τις πρώτες και πλέον σημαντικές αποφάσεις που θα πάρεις είναι ποιόν σύμβουλο θα επιλέξεις. Οι πιο πετυχημένοι επιχειρηματίες θα σου πουν ‘’ Ο σύμβουλος σου πρέπει πέρα από τις ακαδημαϊκές γνώσεις να διαθέτει επιχειρηματική εμπειρία’’.
Η ομάδα του epidotisis.gr διαθέτει μια τεράστια εμπειρία στον πραγματικό επιχειρηματικό στίβο καθώς είναι δημιουργοί επιτυχημένων επιχειρήσεων και γνώστες του κόπου μιας επιχείρησης , γ΄ αυτό και κάθε επιχείρηση που αναλαμβάνουμε την βλέπουμε σαν δική μας, παθιαζόμαστε για να τη δούμε να δημιουργείται και να ανθίζει.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Ερευνα αγοράς, ανταγωνισμού και περιοχής για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.
  • Δυνατότητα καθημερινής επικοινωνίας για επίλυση κάθε απορία σας σχετικά με την δημιουργία και τη λειτουργία της επιχείρηση σας.
  • Διερεύνηση όλων των πηγών χρηματοδότησης ( επιδοτούμενα προγράμματα ΟΑΕΔ-ΕΣΠΑ-LEADER ή επιδοτούμενων δανείων)
  • Πλήρες business plan με συνεχή δυναμική ανατροφοδότηση στοιχείων ώστε να παραμένει αξιόπιστο και λειτουργικό.
  • Νομική , λογιστική και τεχνική υποστήριξη ίδρυσης και έναρξης της νέας επιχείρησης.
  • Παροχή digital tools για την άμεση και απλή αποτύπωση της οικονομικής κατάστασης μιας επιχείρησης με εικονογραφημένα reports, μελλοντικές προβλέψεις, οικονομικά σενάρια, εκτίμηση αξίας εταιρείας κ.ά. που βοηθάνε τον επιχειρηματία να ξέρει πού βρίσκεται, πού θέλει να πάει, καθώς και τις οικονομικές επιπτώσεις των ενεργειών του, μέσα από ένα εύχρηστο online dashboard.

Επικοινωνήστε με το epidotisis.gr

Eίμαστε πάντα στην διάθεση σας, οποιαδήποτε απορία έχετε για τις επιδοτήσεις είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.