Συντάκτης:
epidotisis.gr - Σαρηγιαννίδης Δημήτρης

Προγράμματα ΕΣΠΑ - Επιδοτήσεις

Ιδιωτικές επενδύσεις για την αειφόρο ανάπτυξη των αλιευτικών περιοχών στον Ν. Πιερίας μέσω ΤΑΠΤοΚ ΕΤΘΑ (Τοπικό Πρόγραμμα CLLD / LEADER Αλιείας)

Ιδιωτικές επενδύσεις για την αειφόρο ανάπτυξη των αλιευτικών περιοχών στο νομό Πιερίας, για ίδρυση/ δημιουργία νέων και ανάπτυξη/ εκσυγχρονισμό, πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων και αφορούν σε:

  • Επιχειρήσεις μεταποίησης και εμπορίας προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας
  • Υποδομές διανυκτέρευσης, μικρής δυναμικότητας καταλυμάτων αποκλειστικά στις κατηγορίες ενοικιαζόμενα δωμάτια/διαμερίσματα, τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες, camping
  • Μονάδες εστίασης (π.χ. παραδοσιακές ταβέρνες, παραδοσιακά καφενεία, μεζεδοπωλεία κλπ.)
  • Επιχειρήσεις εμπορίου προϊόντων που συνδέονται με την αλιευτική δραστηριότητα και τον θαλάσσιο τουρισμό και αθλητισμό, παραδοσιακών / τοπικών προϊόντων και τουριστικών ειδών παραδοσιακής τέχνης, παντοπωλείων κ.ά.
  • Επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών εξυπηρέτησης αλιευτικών σκαφών και σκαφών αναψυχής και υπηρεσιών που συνδέονται με θαλάσσιες τουριστικές δραστηριότητες, αναψυχή ή άθληση.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Αλιείς ή ιδιοκτήτες αλιευτικών σκαφών (φυσικά ή νομικά πρόσωπα), που ασκούν επαγγελματικά την αλιεία επί ενεργού αλιευτικού σκάφους, (με επαγγελματική αλιευτική άδεια σε ισχύ), συμπεριλαμβανομένων αυτών της αλιείας εσωτερικών υδάτων
  • Μη αλιείς, φυσικά και νομικά πρόσωπα

Περίοδος υποβολής

από 15/9/2021 έως 17/11/2021 (ώρα 15:00)

Για περισσότερες πληροφορίες για την επιδότηση στο πρόγραμμα επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε την δυνατότητα επιδότησης της ιδέας σας.

 

Το γραφείο μας παρέχει πλήρη και ολοκληρωμένη υποστήριξη, από τον πρώτο έλεγχο επιλεξιμότητας, την εκτίμηση της αναμενόμενης βαθμολογίας (προαξιολόγηση) καθώς και στην εκπόνηση – υποβολή το οποίο θα αποδώσει τη μέγιστη δυνατή μοριοδότηση.

 

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

Ευχαριστούμε το μήνυμα σας έχει σταλεί με επιτυχία! Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Κάτι δεν πήγε καλά. Δοκιμάστε αργότερα ή επικοινωνήστε στο 6940169078

Συντάκτης: epidotisis.gr - Σαρηγιαννίδης Δημήτρης

Προγράμματα ΕΣΠΑ - Επιδοτήσεις